Meny för catering

Minsta antal för Catering är 15 personer

Smörgåstårta    85;-

Klassisk fyllning garnerad med räkor och lax

Paj och sallad eller soppa och bröd        120;-                                                                                                                   

FÖRRÄTTER

Skagenbakelse  65;-

Ostpaj med parmachips serveras på en salladsbädd  70;-

Snittar (tre snittar motsvarar en förrätt)   20;- st

BUFFEÉR

KALL SMIDIG BUFFÉ     200;-

Dubbelmarinerad fläskfilé, Chiliglacerad kycklinglårfilé, Pasta tricolore med oliver soltorkade tomater

lök och primörer, Potatissallad med ört vingrett, Kall sås på vispad crèmefraiche och chutney,

Äpplen marinerade i chilimarinad och rödlök och bröd

 

LITE VARMT, KALLT OCH MYCKET SMAK      200;-

Chiliglacerade kycklinglårfilèr, Kryddiga färsbiffar, Saltrostad kulpotatis med färska örter,

Bulgursallad med persilja, rödlök, tomat och lime, Fetaost och oliver med vitlöksolja,

Hummus, Het tomatsalsa och Focaccia med soltorkade tomater och oliver.

VEGETARISKT  Den här buffén är perfekt att ha som ett vegetariskt alternativ.

Då byter vi ut färsbiffen mot en linsbiff och kycklingen mot chiliglacerad palsternacka

 

VÅR GODA OCH OMTYCKTA MIDDAGSBUFFÉ      200;-

Dubbelmarinerad fläskfilé marinerad i basilika och soltorkade tomater och örter,

Potatisgratäng, Ugnsbakade grönsaker som morötter, betor, palsternacka och

sötpotatis, Pepparsås, Äppelsallad och Sallad

 

LYXIG MIDDAGSBUFFÉ     215;-

Dubbelmarinerad ryggbiff, Ugnsbakade grönsaker som morötter, betor, palsternacka

och sötpotatis, Potatisgratäng, Rostad vitlökssås och Rödvinssås

Sallad

GRILL BUFFÉ (kan göras så du grillar köttet själv)    220;-

Chiliglacerade kycklingspett, Förkokta och glacerade kamben, Het potatissallad klar

och kall, Elotes grillad majskolv med ost och sriracha mayo, Chimmi churri, Cole Slaw

Surdegsbröd och vispat smör

 

KLASSISK SVENSK BUFFÉ   220;-

Kall inkokt lax med romsås, Dillslungad potatis, Örtbakad majskyckling med potatis-

sallad på äpple, rödlök, capris och cremefraiche, Ostpaj med parmachips och sriracha

Mayo, Sallad på isberg, spenat, bönor, sparris och betor.

 

TILL DEN STORA FESTEN   225;-

Varmrökt Lax och dubbelmarinerad ryggbiff marinerad i basilika, soltorkade tomater och örter,

sås verte, rostad vitlökssås, saltrostad kulpotatis med färska örter, Pastasallad tricolore med oliver,

soltorkade tomater, rödlök, paprika, pepparmix, vinäger och olivolja, melonsallad smaksatt med

mynta, balsamico, olivolja och flingsalt, tomatsallad, rödlök, peppar mix, vinäger och olivolja,

surdegsbröd med vispat smör.

 

DESSERTER

Chokladkladdkaka med vispgrädde och hallon    30;-

Hembakad hallontårta     30;-

Smulpaj och vaniljvisp     40;-

Ostkaka med grädde och sylt  40;-

Pannacotta med smak som önskas    40;-

 

UTKÖRNINGSAVGIFT 200;-

HÄMTNING AV RETURER 200;-

SERVERINGSHJÄLP 300;-/ TIMMA

 

Du bokar och förbeställer mat på tel 0383-81007

eller

mejla oss på catering@saraomats.se